Your Life Book, cel mai bun cadou pentru a spune “Te iubesc” din inimă de acest Crăciun!

În curând vine Crăciunul, sărbătoarea care adună toți oamenii importanți din viața ta în jurul bradului, moment în care depănați amintiri și deschideți cadourile cumpărate cu pricepere și multă dragoste.

 

Doar că anul acesta, sentimentele pentru partenerul de viață merită un cadou cu adevărat special, exact că relația de dragoste pe care o aveți. În ajutorul tău, doi îndrăgostiți tineri, Marian și Corina Chiric, au creat o carte specială de amintiri, dedicată relațiilor de dragoste, în care poți adăuga experiențele de viață și fotografiile personale – Your Life Book.

 

Cum a apărut Your Life Book?

Ideea a venit întâmplător. După o relație de mulți ani alături de perechea sa, Corina, Marian căuta idei de cadouri pentru partenera sa. Cum de-a lungul anilor aveau o mulțime de fotografii împreună, cu momente dragi și gânduri pe care voia să le expună persoanei iubite, s-a gândit la o foto carte-emoție care să le includă pe toate, împachetat elegant. “Avea să fie primul exemplar Your Life Book, dar nu știam încă. Prietena mea a fost foarte impresionată de cadoul primit și ne-am dat seama la câteva zile că această idee poate aduce bucurie și în viața altor cupluri”, conchide Marian Chiric.

 

Acela a fost momentul primei carti personalizate Your Life Book, iar cum Corina a fost impresionată, împreună și-au dat seama că pot aduce bucurie și altor cupluri. “Am renunțat la job și am pornit în e-commerce cu dorința de a vinde o experiență consumatorilor finali. Povestea din spate este creată de mine și prietena mea, Corina, cu care am pornit acest business de suflet”, ne împărtășește Marian.

 

Completezi online un chestionar, uploadezi fotografii, iar în 7 zile, cadoul este la ușa ta

Cum viața ne-o petrecem online, tot cu ajutorul internetului poți comanda acest cadou unic pentru persoana specială din viața ta. Astfel, intri pe website-ul Your Life Book, completezi răspunsul la 15 întrebări, uploadezi fotografiile de suflet, atât de simplu este.

 

“Produsul nostru principal este Carte PREMIUM, ce conține 50 pagini, 30 de text și 20 cu fotografii și se predă într-o cutie elegantă, gata de a fi oferită cadou. Ulterior am creat și produsul PLATINUM, un cadou rapid, pentru cei fără inspirație sau care nu știu foarte bine să își exprime sentimentele, punându-le la dispoziție texte predefinite și personalizând cărticica cu un gând, fotografii, coperta și titlul dorit.  De la momentul startului, în septembrie 2018, am scris sute de povești de viață/dragoste pentru clienții noștri”, ne împărtășește Marian Chiric, co-fondatorul Your Life Book.

 

Din 2018 până în prezent, produsul a fost perfecționat pe partea de branding, exprienta clientului, precum și timpul de livrare al albumului. Astăzi, Yor Life Book poate fi livrat oriunde în România, în doar 7 zile, deci ai suficient timp, până la Crăciun, pentru cadoul perfect!

 

Planurile de viitor nu se opresc aici

În momentul de față, pe site sunt disponibile si albume foto, tablouri realizate în tehnică digital art, iar pe viitor vor apărea și produse pentru copii. De asemenea, cofondatorul dorește “dezvoltarea și vânzarea la nivel european a unui produs în limba engleză, aducerea în prim plan a noi produse și crearea unei aplicații de configurare a cărții, lăsând în urmă chestionarul folosit în acest moment”.

 

Împreună au scris sute de povești de iubire, împachetate cu emoție, iar anul acesta nu face excepție. Dacă îți dorești un cadou unic, cu adevărat inspirat și plin de emoție, Your Life Book este darul perfect.

Suport clienti Luni-Vineri (10:00-17:00)

0746497173 office.yourlifebook@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!